Tuesday, October 13, 2015

Com afecten els comentaris dels turistes a la teva casa de lloguer?


Per aconseguir reserves de la teva casa de lloguer, avui dia és imprescindible estar present a Internet. Això és així tant si ho fas de forma particular com si fas servir una empresa delloguer de cases. Però el fet d'estar present a Internet té un aspecte delicat: els comentaris dels clients sobre la teva propietat. Aquests comentaris, fruit de les experiències dels clients que ja han llogat la casa, s'han convertit en un tema molt rellevant i que pot condicionar futures reserves.




En primer lloc, aquesta informació és molt valorada pels viatgers quan es plantegen llogar una casa, especialment a llocs amb molta demanda com Barcelona o la Costa Brava. Els viatgers confien en altres viatgers com ells i els estudis demostren que hi ha moltes més possibilitats d'obtenir la reserva si la teva casa de lloguer té bons comentaris.

El fet que aquest punt sigui tan rellevant  es basa amb la credibilitat de poder llegir informació objectiva que no prové del mateix propietari. Si aquestes valoracions son positives, augmenten la confiança dels viatgers sobre la propietat en qüestió i sobre tot el procés de lloguer. Les persones interessades en lloguer turístic valoren molt el valor afegit que altres usuaris hagin pogut comentar sobre la casa de lloguer.

Ara bé, què passa quan parlen malament, per exemple, del lloguer de la teva casa rural? Les conseqüències poden ser realment desastroses si no es sap gestionar bé aquesta situació. Per això, és important saber contestar cada crítica d'una forma calmada i professional, donant resposta a les seves queixes o observacions de manera que quedi clar que els propietaris es preocupen de les necessitats dels clients. Una resposta precipitada o en termes poc apropiats pot causar més dany del que pretenem evitar.


Finalment, si tens una casa de lloguer turístic, és important incentivar els comentaris i valoracions dels clients a Internet . D'aquesta forma demostres el teu interès en la seva opinió i és un excel•lent publicitat per a la resta de viatgers que busquen informació sobre la casa. Si fas servir una empresa de lloguer de cases, segurament poden implementar un sistema de valoracions per a la teva propietat.

No comments:

Post a Comment